!

RVS Temperatuursonde

Een stalen, vloeistofdichte temperatuursensor die geschikt is voor metingen in organische vloeistoffen, zoutoplossingen, zuren en basen. Deze sensor is te gebruiken bij voor het meten van watertemperatuur (Hydrologie), Bodem temperatuur (Bodem) en Max/Min/Actuele lucht temperatuur protocol (Atmosfeer/Klimaat).

Specificaties

Meetbereik -40°C tot + 135°C

User Guide

Stainless Steel Temperature probe

Go!Temp - USB temperatuursensor

Temperatuursensor voor directe verbinding met de computer (USB).
Inclusief het softwarepakket Logger LiteInclusief het softwarepakket Logger Lite voor datacollectie

Technische Specificaties
Bereik: -20°C tot 110°C
Maximum temperatuur zonder dat schade aan de sensor ontstaat: 130°C
Resolutie: 0.07°C
Nauwkeurigheid: ± 0.5°C
Responstijd: 4 s

EasyTemp - mini USB temperatuursensor

Temperatuursensor voor rechtstreekse aansluiting via mini-USB op een grafische rekenmachine

De EasyTemp is een robuuste, roestvrij-stalen temperatuursonde die via een usb-a stekker rechtstreeks aan de TI-84 Plus (Silver) of de TI-Nspire (CAS) handheld kan gekoppeld worden. Als de applicatie EasyData reeds in ingeladen in het rekentoestel, zal deze automatisch opstarten als de sonde wordt verbonden met het rekentoestel.

Temperatuursensor met breed bereik

Deze temperatuursensor beschikt over een breed temperatuurbereik van -20°C tot 330°C. De hoge bovengrens van de sensor maakt smeltpuntmetingen van de meeste organische stoffen mogelijk.

De sensor maakt gebruik van weerstandsthermometers- of Resistance Temperature Detection (RTD) technologie om zowel een nauwkeurigheid van ± 0,1°C te bereiken voor het gehele temperatuurbereik, als een uitstekende stabiliteit en herhaalbaarheid. De verzegelde roestvrijstalen as kan worden gebruikt in organische vloeistoffen, zoutoplossingen, zuren en basen.

Met een lengte van 18 cm (7 inch) is de as lang genoeg om te gebruiken in flacons en ander alledaags glaswerk. De diameter van 6 mm stelt de gebruiker in staat om de sensor zonder speling te laten passen in de openingen ontworpen voor thermometers. Elke unit wordt individueel gekalibreerd.

User guide
Wide-Range Temperature Probe

Extra lange temperatuursensor

Bij deze sonde is de sensor bevestigd aan het einde van een snoer van 30 meter. Deze sonde is speciaal ontworpen voor meting op langere afstand, voor metingen buitenhuis of voor metingen op verschillende diepten in meren en rivieren.

Specificaties

Meetgebied: -50° C tot +150° C 12-bit
Resolutie: (LabPro): 0.07° C 10-bit Resolutie: (CBL, CBL 2): 0.3° C

User guide

Extra Long Temperature Probe

Oppervlakte temperatuursensor

Uitgerust met een thermistor, wat een uiterst vlugge respons garandeert, is deze sensor ideaal voor temperatuursmetingen met een lage thermale massa of voor temperatuuropname van de huid. Enkel voor gebruik in lucht.

Specificaties

Meetbereik: –25 to 125°C

User guide

Surface Temperature sensor

Infrarood temperatuursensor

-20°C tot 400°C

De infrarood thermometer is een non-contact en snel reagerende temperatuurmeter. De sensor meet de infraroodstraling die voorwerpen uitstralen en kan hierdoor de temperatuur meten zonder contact te maken met het voorwerp. Voor de meeste objecten richt je de sensor simpelweg naar het object en kan je de temperatuur aflezen. Een aantal voorbeelden van het gebruik van de sensor: · U kunt eenvoudig de huidtemperatuur onderzoeken. Vergelijk de temperatuur van uw handpalm met de achterkant van je hand, je onderarm, of je voet. · Er kan aangetoond worden dat de meeste objecten in een kamer in evenwicht zijn. Wat is de temperatuur van het tafelblad dat koud aanvoelt? Vergelijk deze temperatuur met de temperatuur van de muur, de vloer, of een boek. · U kunt temperaturen meten van moeilijk bereikbare objecten zoals leidingen voor verwarming en koeling. · Vergelijk de oppervlaktetemperaturen van auto’s die geparkeerd staan in de zon. Heeft bijvoorbeeld de kleur invloed op de oppervlaktetemperatuur? Is het oppervlak heet genoeg om een ei koken? · Op een zonnige dag kunt u de temperatuur vergelijken van asfalt, beton en gras. User guide

Infrared Thermometer

Temperatuursensoren Toepassingen Video

Waterkwaliteit
Alle practica voor waterkwaliteit zijn beschikbaar in een uitgebreide handboek met de nodige digitale documenten.

Deze sensor maakt deel uit van het Vernier gamma voor waterkwaliteit

De sensoren die bruikbaar zijn voor het meten van de waterkwaliteit zijn

Meten van de lichtabsorbtie Colorimeter Meten van de lichtsterkte Licht Sensor
Meten van de geleidbaarheid Geleidbaarheidssensor Meten van de zuurtegraad pH Sensor
Meten van het gehalte opgeloste zuurstof Opgeloste zuurstof sensor Meten van de relatieve vochtigheid Relatieve
Vochtigheidssensor
Meten van het debiet Debietmeter Metingen voor het zoutgehalte Saliniteit Sensor
Meten van Ammonium-, chloride-, calcium- en nitraat gehalte Ion-Selective Electrodes
Ammonium, Calcium
Chloride, Nitraat
Metingen voor temperatuur Temperatuursensoren
Turbiditeitsmeter Voor het ophalen van dieptewater Diepwaterstaalnemer