Wiskunde algemeen

!

10 Commandments of Math

Met excuses aan de auteurs van het Oude Testament, hier zijn 10 regels om te onthouden in de klas wiskunde.

60cm x 80cm

Uncle Sam

We zullen duizenden wiskundigen en wetenschappers nodig hebben in de komende decennia. Deze poster is gemaakt met die behoefte in het achterhoofd. Studenten worden eraan herinnerd dat veel belovende carrières wachten op degenen met een sterke wiskundige achtergrond.

Why Study Math ?

Laat deze kleurrijke posters vragen van uw leerlingen beantwoorden. Levendige cartoon figuren nemen nota van het belang van de wiskunde in de echte wereld. Meer dan 250 grappige karakters leggen uit waarom ze algebra/meetkunde studeerden en hoe ze het kunnen gebruiken.

Afmetingen: 56 cm x 81 cm.

spiralspideswebr

Spiral Spiders' Webs

Kijk goed naar een spinnenweb en je ziet een spiraal die is aangescherpt door evolutie om efficiënt te werken met het beste gebruik van schaarse middelen. Deze poster toont een verscheidenheid van verschillende banen en legt uit hoe het model een compromis vormt tussen te weinig en te veel. Zal het web genoeg voedsel vangen om de energie dat het kostte om het te maken, te compenseren? Een interessante reeks van ideeën wordt onderzocht op een levendige en praktische manier.

Math Laughs Cartoons

          --- 12 cartoons ---         

Deze reeks van 12 cartoons van Harry Blair zal u en uw leerlingen zeker bekoren.

Math around the World

Verken de ontwikkeling van wiskundige ideeën van mensen over de hele wereld. Leerlingen ontdekken meer dan 50 prestaties van zowel computers, antieke als moderne ideeën. Rijk geïllustreerd met culturele en wiskundige artefacten. De poster bevat ook de locatie van elk evenement op een wereldkaart. Gedrukt op gerecycleerde voorraad.

Afmetingen: 86 x 56 cm

Infinity in Small Spaces

Oneindigheid in kleine ruimten, de Koch sneeuwvlok curve, de driehoek van Sierpinski en de spons van Menger.

A2-formaat, gedrukt op zwaar (150gsm) glanzend papier.

Wonky Wheels

‘Wonky Wheels’ onderzoekt de Reuleaux driehoek en de andere rondingen van constante breedte.
A2-formaat, gedrukt op zwaar (150gsm) glanzend papier.