Digitale borden, vaak ook "smart boards" genoemd, zijn inmiddels veel gebruikt klaslokalen en vergaderzalen. Rhombus verdeeld de merken Cleverboard en Hitachi StarBoard .

Belangrijk: een Laser/Led hybride projector met zeer korte projectieafstand is de beste optie voor combinatie met een digitaal bord! Klassieke projectoren met lampen hebben zeer snel verlies in lichtsterkte, en enorm hoge verbruiks- en vervolgkosten.

 

Gratis demonstratie in onze showroom te Antwerpen!
Afspraak via 03 605 78 91 of info@rhombus.be   -   Bereikbaarheid

Offerte vragen

!
!

Cleverboard 5

Cleverboard is een revolutionair en uiterst populair digitaal bord vanwege de plug&play mogelijkheid. Dit wil zeggen dat het bord eenmaal aangesloten met usb op een computer onmiddellijk herkend zal worden als touch-apparaat (anders dan de meest gekende 'smart'board systemen die op de markt zijn)

 • Cleverboard heeft een 87 inch bordgrootte ( 16:10 verhouding)
 • Cleverboard heeft 10 punt touch technologie
 • Cleverboard werkt plug&play op windows/mac/linux/chrome

Geleverd inclusief bevestigingsmaterialen voor vaste bevestiging

Geleverd inclusief een uitgebreide softwarebundel voor scholen en bedrijfsleven, inclusief opleidingsessies via gediplomeerde lesgevers.

Steeds in combinatie met een Ultra short throw projector

Garantietermijn 5 jaar

 

Klik voor meer afbeeldingen

Hitachi StarBoard FX89WE1

 

Het interactief whiteboard met een fris en strak ontwerp is eenvoudig te bedienen met een pen of met uw vingers, zonder enige vertraging bij het schrijven! Het bord is tevens met 2 personen tegelijk te bedienen. In- en uitzoomen kan gemakkelijk met 2 handen zoals bijvoorbeeld op de Ipad!

Er is geen techniek in het schrijfoppervlak verwerkt. Het bord is gemaakt van zeer sterke polyester en heeft een stalen oppervlak zodat het zeker tegen een stootje kan en bij uitstek geschikt is voor toepassing in klaslokalen of trainingsruimtes.

Aan beide kanten van het bord bevinden er zich vaste knoppen voor de belangrijkste functies zodat elke gebruiker zonder enige voorkennis het bord kan bedienen.

FX-89WE1 = 89 inch - 196 x 122,5 cm ( 16:10)

Geleverd inclusief

 • Uitgebreide (Nederlandstalige) Starboard Software Suite
 • Bevestigingsmaterialen voor wandmontage,
 • 2 uitschuifbare aanwijspennen, 1 elektronische pen
 • Gebruiksaanwijzing.

Garantietermijn = 3 jaar + 2 jaar na registratie

 

Klik op afbeelding voor meer mogelijkheden

Opstellingsmogelijkheden Digitale borden

Er zijn verschillende mogelijkheden:

 • Digitaal bord met een vaste wandbevestiging
 • Digitaal bord met een vaste wandbevestiging en ook hoogteverstelbaar
 • Digitaal bord op een verrijdbaar onderstel
 • Digitaal bord op een verrijdbaar en hoogteverstelbaar onderstel
 • + mogelijkheid om 2 magnetische whiteboards naast  het digitale bord

 

OfferteSamen met U bekijken we steeds verschillende mogelijkheden om het StarBoard zo functioneel mogelijk te integreren in uw klaslokaal of vergaderruimte.

 

 

Onze installatie service

 • Bij elk Hitachi StarBoard & beamer zijn de materialen voor een vaste wandmontage inbegrepen. Wenst u deze installatie zelf uit te voeren, ondersteunen wij u daar in met bijhorende handleiding en video instructies. Extra installatieproducten zoals kabelsets van 5 of 10 meter zijn beschikbaar.

 

 • Rhombus heeft een eigen installatieploeg die de volledige montage voor u afwerkt. Hierbij worden bord en beamer op de gewenste plaats gemonteerd, blijven er geen kabels zichtbaar (kabelgoten), en plaatst men standaard een afzonderlijke aansluitmodule met korte aansluitkabels voor uw pc of laptop tegen de muur. Geautomatiseerde besturingssystemen voor verschillende beeldschermaansluitingen zijn mogelijk.

Ik wens advies over

Digitaal bord + projector

Touchscreens LED

Naam en Voornaam
School - Organisatie
Functie - Afdeling
Telefoonnummer
E-mail
Specifieke vraag of opmerking ?

 

Bereikbaarheid & Showroom Rhombus

Volg Rhombus ook op