Alle posters

Ontdek de volledige lijst van posters voor uw vaklokaal wiskunde.

!

Uncle Sam

We zullen duizenden wiskundigen en wetenschappers nodig hebben in de komende decennia. Deze poster is gemaakt met die behoefte in het achterhoofd. Studenten worden eraan herinnerd dat veel belovende carrières wachten op degenen met een sterke wiskundige achtergrond.

10 Commandments of Math

Met excuses aan de auteurs van het Oude Testament, hier zijn 10 regels om te onthouden in de klas wiskunde.

60cm x 80cm

Why Study Math ?

Laat deze kleurrijke posters vragen van uw leerlingen beantwoorden. Levendige cartoon figuren nemen nota van het belang van de wiskunde in de echte wereld. Meer dan 250 grappige karakters leggen uit waarom ze algebra/meetkunde studeerden en hoe ze het kunnen gebruiken.

Afmetingen: 56 cm x 81 cm.

Math around the World

Verken de ontwikkeling van wiskundige ideeën van mensen over de hele wereld. Leerlingen ontdekken meer dan 50 prestaties van zowel computers, antieke als moderne ideeën. Rijk geïllustreerd met culturele en wiskundige artefacten. De poster bevat ook de locatie van elk evenement op een wereldkaart. Gedrukt op gerecycleerde voorraad.

Afmetingen: 86 x 56 cm

Harmonious Connections Poster: Math and Music

Een opvallende poster en begeleidende gids illustreren de verbanden tussen wiskunde en de muziek van verschillende culturen en natuurgeluiden.

Afmetingen: 56cm x 81cm

The Golden Proportion

Deze gedetailleerde poster definieert de Gulden Snede en toont de fascinerende scala van plaatsen waar het voorkomt.

Afmetingen: 56cm x 81cm

The Golden Proportion

Deze gedetailleerde poster definieert de Gulden Snede en toont de fascinerende scala van plaatsen waar het voorkomt.

Afmetingen: 56cm x 81cm

poster fibonacci numbers in nature

Fibonacci Numbers in Nature

Een boeiende verkenning van patronen in alledaagse voorwerpen. De poster wordt geleverd met het boek ‘Fascinating Fibonaccis’ en een gids van 4 pagina’s met historische achtergrond en gedetailleerde informatie.

Afmetingen: 56cm x 81cm

17 Symmetry Groups

Deze levendige, vier kleuren poster toont 17 patronen met als thema ‘de vlucht’. Elk oorspronkelijk ontwerp stelt een ‘wallpaper group’ voor – een van de 17 verschillende, symmetrische patronen om het vlak ‘te betegelen’. De begeleidende gids bevat historische achtergrond, creatiemethoden en activiteitsuggesties.

Afmetingen: 60cm x 80cm

poster the pythagorean theorem poster set

The Pythagorean Theorem

4 posters + boek

Studenten studeren geschiedenis en geometrie tijdens het verkennen van vier elegante bewijzen van de stelling.

Het boek bevat acht bewijzen met interessante feiten, een korte biografie en een lijst van begrippen die nodig zijn om de bewijzen te begrijpen.

Afmetingen: 40cm x 56cm

Conic Sections

Toont eigenschappen en toepassingen van de ellips, hyperbool en parabool.

Afmetingen: 56cm x 86,5 cm

Alphabet Symmetry

Er is overal symmetrie als je weet waar te kijken. Studenten kunnen de schoonheid en de wiskunde van symmetrie ontdekken in deze unieke collectie van foto's, gekozen om de belangrijkste soorten symmetrie te illustreren en discussies en waarneming stimuleren.

Kringloop

Reptielen

Drie werelden

Relativiteit

Dag en nacht

86cm x 55cm

Lucht en water

Hol en bol

Boven en onder

8cm x 45cm

Balkon

Belvedere

Prentententoonstelling

Modderplas

Bevrijding

75cm x 34cm

Vlakvulling

Band

Klimmen en dalen

Toverspiegel

Verbum

Teken

Trappenhuis

80cm x 45cm

Stilleven en Straat

Stilleven met bolspiegel

Ontmoeting

Omhulsel

Dubbele planetoïde

Toren van Babel

Doodshoofd

Zwaartekracht

De Hel

Metamorfose I

90cm x 25cm

Infinity in Small Spaces

Oneindigheid in kleine ruimten, de Koch sneeuwvlok curve, de driehoek van Sierpinski en de spons van Menger.

A2-formaat, gedrukt op zwaar (150gsm) glanzend papier.

Wonky Wheels

‘Wonky Wheels’ onderzoekt de Reuleaux driehoek en de andere rondingen van constante breedte.
A2-formaat, gedrukt op zwaar (150gsm) glanzend papier.

poster math of japan

Poster "Math of Japan"

Deze poster illustreert de ontwikkeling van de Japanse apparaten om klassieke berekeningen uit te voeren. De ontwikkeling en het gebruik van de Japanse soroban (abacus) wordt getoond.

poster math of china

Poster "Math of China"

Poster "Math of Russia"

Poster "Math of the Maya"

Een beeldhouwwerk van Maya vorsten gekopieerd van een archeologische site in Chiapas, Mexico wordt hier afgebeeld. De oude Maya’s ontwikkelden een complex wiskunde systeem. De zijpanelen van de poster beschrijven hun basis-20 getallensysteem, meting van de tijd en 52-jarige kalender.

poster math of africa

Poster "Math of Africa"

Belangrijke bijdragen van Afrikanen aan wiskunde. Het Ashanti gewichtmeetsysteem en messing gewichten gebruikt voor het meten van goudstof.

Poster "Math Of Navajo"

poster math of india

Poster "Math of India"

Ons huidige getallen systeem kent haar oorsprong in India in de 3e eeuw voor Christus en deze poster benadrukt de belangrijke bijdragen van de Indiase cultuur aan astronomie, geometrie, en de theorie van getallen.

poster math of arabia

Poster "Math of Arabia"

De moderne wiskunde heeft veel te danken aan de Arabische geleerden van de Middeleeuwen. Het posterontwerp is complex wiskundig op basis van een Koran pagina uit de 13e Eeuw. Het ontwerp is uitgevoerd in klassiek Arabisch kleuren, waaronder metallic goud.

poster math of europe

Poster "Math of Europe"

poster math of the u.s.a.

Poster "Math of the U.S.A."

Poster "Math Of Egypt"

Poster "Math of Korea"

Poster "Math of Inca"

Poster "Math of Babylon"

Poster "Math of Ireland"

Poster"Math of Aztecs"

Curve Stitching

‘Curve stitching’ is een creatieve, praktische activiteit met een sterke wiskundige achtergrond. 17 mooie voorbeelden zijn geselecteerd om deze kleurrijke poster als een bron van inspiratie te maken om uw eigen curven te maken.

Afmetingen: 60cm x 84cm

Curves of Pursuit

In zijn eenvoudigste vorm ontstaat een achtervolgingscurve in het klassieke voorbeeld van een hond die achter een konijn aanzit waarbij de hond voortdurend van richting veranderd om naar de huidige positie van het konijn toe te lopen. Door de resulterende curve te transformeren ontstaat een zeer aangename familie van curven.

Afmetingen: 60cm x 84cm

Euler’s Theorem

De beroemde stelling van het aansluiten van gezichten, randen en hoekpunten van veelvlakken wordt behandeld op een zeer kleurrijke manier. De poster combineert uitleg en bewijs met enkele puzzeldiagrammen en suggesties voor onderzoeken.

Afmetingen: 60cm x 84cm

Solids of Revolution

Roteer een halve cirkel over haar diameter en het resultaat is een bol. Deze kleurrijke poster toont ook resultaten van andere profielen die bij het roteren rond een as vaak verrassende resultaten opleveren.

Afmetingen: 60cm x 84cm

spiralspideswebr

Spiral Spiders' Webs

Kijk goed naar een spinnenweb en je ziet een spiraal die is aangescherpt door evolutie om efficiënt te werken met het beste gebruik van schaarse middelen. Deze poster toont een verscheidenheid van verschillende banen en legt uit hoe het model een compromis vormt tussen te weinig en te veel. Zal het web genoeg voedsel vangen om de energie dat het kostte om het te maken, te compenseren? Een interessante reeks van ideeën wordt onderzocht op een levendige en praktische manier.