MathType

MathType is de professionele versie van de uit Word welbekende vergelijkingseditor. MathType wordt automatisch ingevoegd in alle Office-producten, maar kan ook zelfstandig werken voor gebruik in eender welk ander tekstverwerkings-, webdesign- of presentatieprogramma.

MathType heeft honderden symbolen meer dan de standaard Vergelijkingseditor. De nieuwe Euclid™ font set geeft de tekst en wiskundige uitdrukkingen in uw documenten een moderne, consistente look. Verder kan u MathType - uitdrukkingen zonder moeite converteren naar TEX, LATEX en de nu opkomende MathML-standaard. MathType creëert moeiteloos GIF-vergelijkingen met kleur-achtergrond voor uw HTML-documenten.

MathType kleur

U kan de volledige vergelijking of delen van uw uitdrukking in kleur afbeelden. Geweldig interessant voor educatieve presentaties met Microsoft PowerPoint. MathType ondersteunt ook CMYK, RGB en Spot Color in QuarkXPress, PageMaker, enz…

MathType werkbalk en Keyboard shortcuts

MathType installeert automatisch een MathType-werkbalk in Microsoft Word om direct wiskundige uitdrukkingen in te voegen, omlijnd, gecenterd, genummerd,… Zoals u het zelf wenst! Ook biedt MathType u een werkbalk aan met honderden vaak gebruikte vergelijkingen, sjablonen en symbolen. Deze werkbalk kan u aanpassen aan uw persoonlijke wensen. Ook gemakkelijk is het om zelf toetsindrukken te definiëren (shortcuts) voor onmiddellijk activeren van symbolen, sjablonen of commando's.

+ extra editor handgeschreven symbolen herkennen

MathType 6.9 ondersteunt Microsoft Office 2013 & Office 365, iWorks, InDesign, iBooks Author, ...

 

!