Datalogging met grafische rekenmachines

Voor metingen met sensoren tijdens de wetenschappelijke vakken kan u perfect de grafische rekentoestellen van uw leerlingen gebruiken. De sensoren worden op Texas Instruments rekenmachines automatisch herkend en hebben geen kalibratie nodig

Stap 1  - Sluit een interface - Easy link / CBL / TI-Nspire Lab Cradle - aan op het rekenmachine

Stap 2  - Sluit vervolgens één of meerdere sensoren aan op de interface.

Stap 3  - Ga aan de slag! Registreer uw metingen en stel deze onmiddellijk grafisch voor.

 

De Easy!Link van Vernier sluit u rechtstreeks op de USB-poort van een Texas Instruments TI-84 Plus (Silver Edition) of TI-Nspire (CAS) (CX) aan.
Easy LinkEasy Link

 

De TI LabCradle werkt enkel voor de TI-Nspire Handhelds (ook CAS en CX). Metingen kunnen op de applicatie Vernier DataQuest uitvoerig geanalyseerd worden, en data kan op verschillende manieren worden weergegeven.

Aantal sensoren :

1

 

Aantal sensoren :

5

De Easy!Temp van Vernier is een temperatuursensor die rechtstreeks op de USB-poort van uw rekentoestel aangesloten kan worden.
TI 84+ met EasytempNspire met EasytempNspire CAS met EasytempNspire CX met Easytemp

!
!

Easy Link

Interface voor aansluiting van één sensor aan 
een TI-84 Plus of TI - Nspire Handheld (ook type Cas en CX) via mini-USB

Dit is de meest economische methode om de gegevens van 1 Vernier sensor te registreren met een TI-84 Plus (Silver) of een TI-Nspire (CAS) handheld via mini-usb. Als de applicatie EasyData reeds in ingeladen in het rekentoestel, zal deze automatisch opstarten als de sonde wordt verbonden met het rekentoestel. Voor TI-Nspire is (in OS 3.0) de applicatie Vernier DataQuest standaard geïnstalleerd.

Na aansluiten van de componenten is uw rekentoestel onmiddellijk meetklaar.

Download Vernier EasyData (64 KB) EasyData™ Guidebook (5.06 MB)

EasyTemp - mini USB temperatuursensor

Temperatuursensor voor rechtstreekse aansluiting via mini-USB op een grafische rekenmachine

De EasyTemp is een robuuste, roestvrij-stalen temperatuursonde die via een usb-a stekker rechtstreeks aan de TI-84 Plus (Silver) of de TI-Nspire (CAS) handheld kan gekoppeld worden. Als de applicatie EasyData reeds in ingeladen in het rekentoestel, zal deze automatisch opstarten als de sonde wordt verbonden met het rekentoestel.

TI-Nspire Lab Craddle

Handige slede waarin elk type van TI-Nspire Handhelds (ook CAS en CX) past en waarop 5 sensoren kunnen aangesloten worden.