logo.kidwind.001.300.163

Zonne-energie

!

Thermische Zonne-Energie Onderzoekskit

Beschrijving

De Thermische Zonne-Energie Onderzoekskit is gemodelleerd naar een zon-water-verwarmingssysteem voor thuisgebruik. Onderzoek variabelen zoals kleur, lichtintensiteit, buisontwerp, pompsnelheid van water (debiet), en de hoeveelheid tijd die het kost om het water te verwarmen. Ontdek wat een zonneboilersysteem meer of minder efficiënt maakt.

Zonneboilers worden steeds populairder als alternatief voor conventionele boilers omdat ze de huiseigenaar geld kunnen besparen, en ze de koolstof-uitstoot verminderen. De inbegrepen instructies bevatten een aantal basisgegevens over zonne-water-verwarmingssystemen en hoe ze werken.

Zonlichthoek Wetenschapskit

Ontdek hoe de hoek van fotovoltaïsche panelen ten opzichte van de zon van invloed is op het vermogen van de Zonlichthoek Wetenschapskit.

Zonnepaneel 2V/400mA

Dit zonnepaneel van hoge kwaliteit is ideaal voor demonstraties en experimenten. De bijgevoegde clip-snoeren maken de panelen eenvoudig te gebruiken.

Zonnepaneel 12V/500mA

Het krachtige 12V/500mA (6 watt) zonnepaneel is geweldig voor klasexperimenten en basistoepassingen die meer stroom vereisen.

Vernier Energiesensor Weerstanden Module

De Vernier Weerstandenmodule bevat 7 1W 5% weerstanden, gemonteerd op een printplaat. Gaten aan weerszijden van de weerstanden zorgen voor een gemakkelijke aansluiting van de meegeleverde verbindingsdraden met klemmen.

De Vernier Weerstanden Module biedt een ideale set weerstanden voor KidWind windturbines en zonnepanelen.

Verbruikers PakketHet Verbruikers Pakket omvat verschillende belastingsapparaten om het vermogen van uw windturbine of zonnepanelen te testen.

Verbuikers- en Meetmodule

De KidWind Verbuikers- en Meetmodule V2.0 is voorzien van een visuele voltmeter, LED's, weerstanden, een condensator en een geluidsgenerator. Dit apparaat maakt het zeer eenvoudig om het vermogen van uw kleine windturbines of zonnepanelen aan te tonen en te meten. Dit bord is opgenomen in de Basis Wind Experiment Kit en de Geavanceerde Wind Experiment Kit evenals de Klaspakketten.

Dit is een geweldige manier om vermogen uit kleine elektrische apparaten te demonstreren en te meten.

Geluid- en Lichtmodule

De Geluid- en Lichtmodule zal muziek afspelen of led-lampen laten branden met elektrisch vermogen van een zonnepaneel of kleine windturbine.

Kleine waterpomp met slang


De KidWind Waterpomp is een geweldige manier om vermogen aan te tonen van de wind-en zonne-kits. Het maakt het vergelijken van verschillende turbine ontwerpen eenvoudig; gewoon meten hoe hoog de ​​verschillende turbines water kunnen pompen met behulp van deze mini pomp.

Opmerking: Deze pomp werkt enkel met de Advanced Wind Experiment Kit, niet de Basic Wind Experiment Kit of MINI Wind Turbine!