Connected Science System (CSS)

LabQuest 2 beschikt over ingebouwde wi-fi. Dit geeft de mogelijkheid aan tablets
(of elk mobiel apparaat met wifi en een browser) om zeer gemakkelijk met de LabQuest te verbinden.
 

 

 

 

Het Connected Science System is een in netwerk gekoppelde vorm van data-collectie met sensoren. Studenten kunnen data via Vernier sensoren en interfaces verzamelen, analyseren en daarbij persoonlijk notities maken en analyse uitvoeren. Dit versterkt de onderzoekscompetentie van uw leerlingen.

Vernier Data Share

Verzamel, bekijk en analyseer data op elk apparaat met een webbrowser.

Vernier Data Share zendt de sensorgegevens door naar een of meer apparaten via de LabQuest 2 interface. Het verspreiden van experimentgegevens naar alle leden van een labogroep kan hierdoor zeer gemakkelijk. Vervolgens analyseert elke student hun eigen kopie van de gegevens op hun eigen apparaat.

Graphical Analysis voor iPad

Verzamel, bekijk, en analyseer data met deze iPad applicatie. Activeer de gelijktijdige toegang voor data collectie met een volledige labogroep.


Meer over Graphical Analysis voor iPad

LabQuest Viewer

Toon de volledige werking van de LabQuest in real-time aan uw studenten door het beeld te projecteren in de klas. Demonstratieproeven komen hierdoor nog beter tot hun recht.

Email Data

Stuur uw data per mail door voor analyse op computer via Logger Pro Software of Graphical Analysis applicatie. Stuur gegevens bijvoorbeeld door naar de leraar voor evaluatie. Kies uit volgende types: data van uw meting, de grafiek in .pdf formaat, data als tekst bestand of live screenshots ( ideaal voor het aanmaken van cursusmateriaal )