logo.kidwind.001.300.163

Test- en Meetapparatuur

!

Energiesensor

De Vernier Energiesensor biedt een eenvoudige manier om spanning, stroom, vermogen en rendement te meten van kleine windturbines en zonnepanelen zoals die gebruikt worden in de KidWind Experiment Kits.

Variabele weerstand

De Vernier variabele weerstand wordt gebruikt in combinatie met de Vernier Energiesensor voor projecten met windmolens.

Vernier Energiesensor Weerstanden Module

De Vernier Weerstandenmodule bevat 7 1W 5% weerstanden, gemonteerd op een printplaat. Gaten aan weerszijden van de weerstanden zorgen voor een gemakkelijke aansluiting van de meegeleverde verbindingsdraden met klemmen.

De Vernier Weerstanden Module biedt een ideale set weerstanden voor KidWind windturbines en zonnepanelen.

Verbuikers- en Meetmodule

De KidWind Verbuikers- en Meetmodule V2.0 is voorzien van een visuele voltmeter, LED's, weerstanden, een condensator en een geluidsgenerator. Dit apparaat maakt het zeer eenvoudig om het vermogen van uw kleine windturbines of zonnepanelen aan te tonen en te meten. Dit bord is opgenomen in de Basis Wind Experiment Kit en de Geavanceerde Wind Experiment Kit evenals de Klaspakketten.

Dit is een geweldige manier om vermogen uit kleine elektrische apparaten te demonstreren en te meten.

Verbruikers PakketHet Verbruikers Pakket omvat verschillende belastingsapparaten om het vermogen van uw windturbine of zonnepanelen te testen.

Geluid- en Lichtmodule

De Geluid- en Lichtmodule zal muziek afspelen of led-lampen laten branden met elektrisch vermogen van een zonnepaneel of kleine windturbine.

Kleine waterpomp met slang


De KidWind Waterpomp is een geweldige manier om vermogen aan te tonen van de wind-en zonne-kits. Het maakt het vergelijken van verschillende turbine ontwerpen eenvoudig; gewoon meten hoe hoog de ​​verschillende turbines water kunnen pompen met behulp van deze mini pomp.

Opmerking: Deze pomp werkt enkel met de Advanced Wind Experiment Kit, niet de Basic Wind Experiment Kit of MINI Wind Turbine!