Ruilen en retourneren

Conform de wet van 14 juli 1991 heeft u het recht om uw online bestelling binnen 14 kalenderdagen na ontvangst te retourneren.

 Doorloop hiervoor dan volgende stappen:

1 - Meld aan info@rhombus.be dat u een artikel wil retourneren voor terugbetaling of omruil. Neem zo nodig eerst telefonisch contact op: 03-605.78.91 (ma-vrij ; 9-16u).

2 - U ontvangt dan een mail met bevestiging van het verzoek met een in te vullen retournota.

3 - Voeg de ingevulde retournota toe aan het pakket.

4 - Stuur het product onbeschadigd, in de originele verpakking en met alle geleverde toebehoren terug naar : Rhombus RETOUR, Tweemontstraat 169, 2100 Antwerpen, België.

5 - Nadat we het pakket in goede orde ontvangen hebben, ruilt Rhombus het artikel om of stort het aankoopbedrag van het artikel terug op uw rekening. De kosten voor de retourzending worden u terugbetaald enkel indien je een ander product ontving dan het bestelde product of indien het product beschadigd toekwam. Enkel de standaard posttarieven worden vergoed.

TIP : hergebruik de originele verpakking en het verpakkingsmateriaal. Zo vermindert u de kans op beschadiging aanzienlijk. Desgewenst verzend u het pakket aangetekend en verzekerd.

BELANGRIJKE OPMERKING : Dit herroepingsrecht maakt deel uit van de algemene verkoopsvoorwaarden van Rhombus b.v.b.a. en geldt niet voor software of goederen op maat of op bestelling.