microsoft_windows_8_logo_small

 

Actuele prijzen op aanvraag.

Zend uw prijsaanvraag naar info@rhombus.be.

!

Dell Venue 11 Pro

De meest complete hybride Windows tablet met krachtige Intel Core i5, i3 of Quadcore processor (vierde generatie). 10.8 inch IPS display, Wireless Display functie en meer... Schakel eenvoudig tussen desktop-, laptop- en tabletmodi voor een flexibel en veelzijdig gebruik.
Wordt geleverd met voor touch geoptimaliseerde Windows 8.1: voor een soepele, veelzijdige tabletervaring.
Doe meer, leer meer.

 

Doe meer, leer meer.

 
 • Altijd waarschuwen: Altijd weten wanneer uw student online is met het ingebouwde indicatielampje voor netwerkactiviteit van de Venue.
 • Succesvol leren: Sneller zoeken op internet en bewerken van documenten voor een project met de snelle Quad-Core Intel® Atom™ processoren. 
 • Profiteer van eenvoud: Snel en eenvoudig multitasken met de nieuwste Windows 8.1. National Academic.
 • High-definition details: Toegang tot uw belangrijke leermiddelen op een levendig 10,1 inch touchscreen met een HD-beeldscherm. Leuk om te delen en samen te werken in groepen dankzij een brede kijkhoek. 
 • Ongelooflijke audio:  Onderscheid u tijdens die grote presentatie voor de klas of videoconferentie met een kristalhelder geluid van microfoons, stereoluidsprekers en Bluetooth-luidspreker Waves en een opmerkelijke ruisonderdrukking met dubbele microfoon. Voeg een optionele Bluetooth-luidspreker toe voor nog beter geluid dat u overal mee naartoe kunt nemen.
 
Eén ontwerp, veel manieren om hem te gebruiken

Eén ontwerp, veel manieren om hem te gebruiken

Het optionele aan te sluiten toetsenbord kan transformeren in vijf verschillende posities, zodat u onderuit of rechtop kunt gaan zitten en u kunt ontspannen.
 • Tablet: Ontspan en gebruik hem als tablet om snel en eenvoudig video's te bekijken of over het web te surfen.
 • Clamshell-modus: Creëren en produceren als een veelzijdige 2-in-1 laptop om te gebruiken voor het schrijven en het onderzoeken van papers of online tests.
 • Tent- en standaardmodus: Moedig samenwerking en delen voor groepen en weergave voor meerdere gebruikers aan.
 • Slate-modus: Vouw het toetsenbord terug voor opbergen wanneer u uw Venue 10 in tablet-modus gebruikt.

Uw inhoud. Altijd en overal.

Sla uw spullen op in Dropbox en werk ermee vanaf elk apparaat. Dat ene document ophalen dat u bent vergeten voor de vergadering. Een foto bewerken en deze delen met vrienden. Samenwerken aan een project. Zelfs als er iets gebeurt met uw pc, zijn uw spullen in Dropbox altijd veilig. Bij uw aankoop van een nieuwe Dell pc* krijgt u kosteloos 20 GB Dropbox-ruimte voor een jaar.
*Dell consumenten-pc's of geselecteerde Venue tablets
Dropbox

Dell Latitude E3340

De Latitude E3340 reeks is een speciaal voor het onderwijs ontwikkelde laptop met krachtige Intel processor. Hij heeft een 13.3 inch HD (1366x768) display, aansluitmogelijkheden voor projectoren, camera's en andere apparaten in het klaslokaal. De accu heeft een autonomie van 13 uur. Studentvriendelijk en flexibel design.

 

Besturingssysteem
Windows 8.1 of Windows 7 Professional

Flexibiliteit voor het onderwijs

 

 • Inspireer studenten van alle leerstijlen om meer te doen met een krachtige Intel® processor van de vierde generatie, een groot 13,3" HD (1.366 x 768) beeldscherm, en eenvoudige aansluitmogelijkheden voor projectoren, camera's of andere apparaten in het klaslokaal. Kies voor de optionele touchscreen laptop voor een echt interactieve ervaring en een nieuwe manier om te werken met inhoud.
 • Ondersteun het leren binnen en buiten het klaslokaal met naadloze toegang tot offline op software gebaseerde educatieve programma's en cloudgebaseerde inhoud.
 • Maak creativiteit mogelijk terwijl u studenten controleert door middel van een indicatielampje dat gaat branden als ze op het netwerk zijn wanneer dat niet de bedoeling is.
 • Houd het leerproces gaande van de eerste bel tot de laatste dankzij de batterij met lange levensduur die tot 13 uur meegaat.
 

Duurzaam ontworpen

 
 • Ga om met de harde klappen van gebruik op school en blijf gewoon doorgaan dankzij de superieure schokdemping van de rubberen rand om het lcd-scherm en een SDD zonder draaiende onderdelen. De Latitude 13 Education reeks kan het allemaal aan.  
 • Werk zonder zorgen over het morsen van vloeistoffen. Het exclusieve verzegelde toetsenbord en de verzegelde touchpad bieden de beste bescherming in de branche tegen gemorste vloeistoffen op laptops van studenten. Voor eenvoudige samenwerking kunnen studenten gebruikmaken van het 180°-scharnier om het scherm helemaal plat te leggen zonder zorgen dat het breekt: het is getest op gebruik door studenten. 
 • Profiteer van uitstekende bescherming tegen krassen met het optionele Corning® Gorilla® Glass NBT™, ontworpen voor uitzonderlijke duurzaamheid en levendige kleuren. 
 

 Duurzaam ontworpen

 
Stimuleer het succes van uw studenten met oplossingen voor het onderwijs

Stimuleer het succes van uw studenten met oplossingen voor het onderwijs

Dell Education Solutions helpen scholen technologie effectief te gebruiken, de productiviteit van onderwijzers te verbeteren, en studenten te boeien. Van hardware- en softwaresupport tot IT-planning en professionele ontwikkeling voor onderwijzers: Dell helpt scholen een digitale leeromgeving op te bouwen, van begin tot eind.

 

Eenvoudig en veilig beheer

Eenvoudig en veilig beheer

 
 • Beveilig en bewaar tot 30 laptops met de beheerde Mobile Computing Cart die laptops ook kan vergrendelen en opladen, en IT-updates buiten kantooruren mogelijk maakt.  
 • Vereenvoudig hardwarebeheer door middel van integratie met Dell KACE apparaten, Microsoft System Center en industriestandaard tools. 
 • Identificeer en bescherm tegen geavanceerde bedreigingen en zero-day-aanvallen met Dell Data Protection | Protected Workspace: een proactieve, onmiddellijke oplossing voor bescherming tegen malware. 
 • Codeer data op elk apparaat, op externe media en in de cloud met Dell Data Protection | Encryption.
 •  
 
Zorg ervoor dat toegang geautoriseerd is via meervoudige verificatie, verificatie via enkelvoudige aanmelding (SSO) en verificatie vóór opstarten met Dell Data Protection | Security Tools.

Sla referenties veilig op met een geïntegreerde Trusted Platform Module (TPM).

Maak een gestandaardiseerde omgeving en vereenvoudig implementaties met lange levenscycli, Dell Configuration and Deployment Services en Dell Imaging Services